Atat de gustoasa este aceasta Ciorba ardeleneasca de varza cu ciolan afumat, ca odata preparata, se cere rapid repetata. Dar si mai gustoasa a iesit preparata la Slow Cooker, pentru ca s-a gatit lent si s-au pastrat toate gusturile ingredientelor, fara a se diminua din aroma lor. Este minunat un asa aparat de gatit la casa omului, pentru ca efectiv preia din atributiile acestuia in bucatarie. Este simplu de folosit si gateste mancarurile lent, pastrand savoarea ingredientelor si fara a fi necesar sa se intervina asupra acestora. Se adauga ingredientele in vas, se acopera si se porneste pentru intervalul de timp necesar si gata. Ne putem vedea in continuare de alte activitati administrative. Putem pleca la piata, sau la serviciu, iar cand ne intoarcem, mancarea ne asteapta calda, tocmai buna de savurat. Da, mancarea o gasim calda pentru ca Slow Cookerul trece automat pe functia de pastrare la cald, dupa expirarea timpului setat.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!