Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de rosii cu dovlecel si tortelloni cu prosciutto

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de rosii cu dovlecel si tortelloni cu prosciutto
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de rosii cu dovlecel si tortelloni cu prosciutto

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cu rosii de gradina bine coapte si dovlecel tot de gradina, este foarte gustoasa, dar si satioasa aceasta Ciorba de rosii cu dovlecel si tortelloni cu prosciutto. Chiar nu mai ai nevoie de felul doi la masa, avand si putina carnita in tortelloni. Ne plac ciorbele bogate in legume, iar cele cu paste nici nu mai au nevoie sa le servesti cu paine.

Ciorba de rosii cu dovlecel si tortelloni cu prosciutto

( )( )( )( )( ) ( 0 )
mai 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du
MAI

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Cu rosii de gradina bine coapte si dovlecel tot de gradina, este foarte gustoasa, dar si satioasa aceasta Ciorba de rosii cu dovlecel si tortelloni cu prosciutto. Chiar nu mai ai nevoie de felul doi la masa, avand si putina carnita in tortelloni. Ne plac ciorbele bogate in legume, iar cele cu paste nici nu mai au nevoie sa le servesti cu paine.
mai 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du
MAI

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr rosii
  • 1 buc dovlecei
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 250 gr tortelloni
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust ierburi aromatice
  • dupa gust cimbrisor
  • 0.5 legatura leustean
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 2 frunze telina
  • 3.5 l apa
  • 1rosii
    750 gr
  • 2dovlecei
    1 buc
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4morcovi
    2 buc
  • 5radacina de patrunjel
    1 buc
  • 6ulei
    100 ml
  • 7tortelloni
    250 gr
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    dupa gust
  • 10ierburi aromatice
    dupa gust
  • 11cimbrisor
    dupa gust
  • 12leustean
    0.5 legatura
  • 13patrunjel
    0.5 legatura
  • 14telina
    2 frunze
  • 15apa
    3.5 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Nota

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.