Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu blat cu karob, ganache de ciocolata si fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu blat cu karob, ganache de ciocolata si fructe de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu blat cu karob, ganache de ciocolata si fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

12 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prajitura glazurata cu blat cu karob, crema fina de ganache de ciocolata si strat de sos cu fructe de padure. O prajitura festiva ce poate fi pregatita atat la o onomastica, cat si de Craciun sau Revelion. Va garantez ca nu va mai ramane nicio bucata!

Prajitura cu blat cu karob, ganache de ciocolata si fructe de padure

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

12 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura glazurata cu blat cu karob, crema fina de ganache de ciocolata si strat de sos cu fructe de padure. O prajitura festiva ce poate fi pregatita atat la o onomastica, cat si de Craciun sau Revelion. Va garantez ca nu va mai ramane nicio bucata!

Ingrediente

Portii:
blat
  • 8 buc oua
  • 8 linguri faina
  • 7 linguri pudra de carob
  • 7 linguri apa
  • praf de sare
  • 15 linguri zahar brun
  • 7 gr praf de copt
  • 1oua
    8 buc
  • 2faina
    8 linguri
  • 3pudra de carob
    7 linguri
  • 4apa
    7 linguri
  • 5sare
    praf de
  • 6zahar brun
    15 linguri
  • 7praf de copt
    7 gr
crema ganache
  • 500 gr ciocolata cu lapte
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 125 gr unt
  • praf de sare
  • 1ciocolata cu lapte
    500 gr
  • 2smantana pentru frisca
    250 ml
  • 3unt
    125 gr
  • 4sare
    praf de
compozitia cu fructe
  • 750 gr fructe de padure congelate
  • 100 gr zahar pudra
  • 15 gr gelatina
  • 1fructe de padure congelate
    750 gr
  • 2zahar pudra
    100 gr
  • 3gelatina
    15 gr
glazura
  • 200 gr ciocolata cu lapte
  • 200 gr smantana pentru frisca
  • 1ciocolata cu lapte
    200 gr
  • 2smantana pentru frisca
    200 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.