Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu jeleu de visine si zmeura

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu jeleu de visine si zmeura
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu jeleu de visine si zmeura

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tort festiv cu blat de carob, jeleu de visine si zmeura, crema de marcarpone cu ganache de ciocolata alba, piscoturi si glazura de ciocolata amaruie. Un tort delicios si aspectuos!

Tort cu jeleu de visine si zmeura

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort festiv cu blat de carob, jeleu de visine si zmeura, crema de marcarpone cu ganache de ciocolata alba, piscoturi si glazura de ciocolata amaruie. Un tort delicios si aspectuos!

Ingrediente

Portii:
blat
  • 6 buc oua
  • 8 linguri faina
  • 3 linguri pudra de carob
  • 11 linguri zahar
  • 5 linguri apa
  • praf de sare
  • 7 gr praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2faina
    8 linguri
  • 3pudra de carob
    3 linguri
  • 4zahar
    11 linguri
  • 5apa
    5 linguri
  • 6sare
    praf de
  • 7praf de copt
    7 gr
jeleu
  • 500 gr visine congelate
  • 500 gr zmeura congelata
  • 20 gr gelatina
  • 150 gr zahar
  • 1visine congelate
    500 gr
  • 2zmeura congelata
    500 gr
  • 3gelatina
    20 gr
  • 4zahar
    150 gr
crema
  • 400 gr ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 10 gr gelatina
  • 500 gr branza Mascarpone
  • 1ciocolata alba
    400 gr
  • 2frisca lichida
    200 ml
  • 3gelatina
    10 gr
  • 4branza Mascarpone
    500 gr
sirop
  • 200 gr zahar
  • 400 ml apa
  • 2 ml esenta de vanilie Bourbon
  • 1zahar
    200 gr
  • 2apa
    400 ml
  • 3esenta de vanilie Bourbon
    2 ml
glazura
  • 200 ml ciocolata amaruie
  • 200 ml frisca lichida
  • 1ciocolata amaruie
    200 ml
  • 2frisca lichida
    200 ml
extra
  • 200 gr piscoturi
  • dupa gust fructe de padure
  • 1piscoturi
    200 gr
  • 2fructe de padure
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.