Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Blanquette de veau

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2195 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Blanquette de veau
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Blanquette de veau

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2195 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Blanquette de veau este o tocanita de vitel specifica bucatariei franceze. Cuvantul Blanquette se refera la tehnica de gatit, in care nici carnea si nici untul nu sunt rumenite. Carnea si legumele fierte impreuna sunt invelite intr-un sos alb si cremos din smantana dulce, ingrosat cu unt si faina.

Blanquette de veau

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Blanquette de veau este o tocanita de vitel specifica bucatariei franceze. Cuvantul Blanquette se refera la tehnica de gatit, in care nici carnea si nici untul nu sunt rumenite. Carnea si legumele fierte impreuna sunt invelite intr-un sos alb si cremos din smantana dulce, ingrosat cu unt si faina.

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 kg carne de vitel
  • 1.8 l apa
  • 4 buc morcovi
  • 2 buc ceapa
  • 2 buc cuisoare
  • 10 gr patrunjel
  • 1 buc foi de dafin
  • 2 buc cub de pui
  • 300 gr praz
  • 10 gr unt
  • 10 gr faina
  • 500 ml smantana pentru gatit
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1carne de vitel
    1.5 kg
  • 2apa
    1.8 l
  • 3morcovi
    4 buc
  • 4ceapa
    2 buc
  • 5cuisoare
    2 buc
  • 6patrunjel
    10 gr
  • 7foi de dafin
    1 buc
  • 8cub de pui
    2 buc
  • 9praz
    300 gr
  • 10unt
    10 gr
  • 11faina
    10 gr
  • 12smantana pentru gatit
    500 ml
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Snur pentru carne, 60 m - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Decojitor 2 in 1 - Kitchen Craft
46 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Cratita fonta, 20cm/2,82L "Folk", Rosu - LAVA
330 leiÎn stoc
Cratita fonta, 28cm/6,7L "Folk", Verde - LAVA
450 leiÎn stoc
Sort "Gatesc, deci exist"
98 leiÎn stoc
Sort "Cooking is the new sexy!"
98 leiÎn stoc
Sort "Vrei sa ma ajuti? Iesi afara!"
98 leiÎn stoc
Sort "Bake it till you make it!"
98 leiÎn stoc
Sort "CEO (Chef Executive Officer)"
98 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.