Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu capsuni, frisca si mascarpone

(*)(*)(*)(*)(*) (25)
 chef profile img

Cooking Art

771 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu capsuni, frisca si mascarpone
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu capsuni, frisca si mascarpone

(*)(*)(*)(*)(*) (25)
chef profile img

Cooking Art

771 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura cu blat de vanilie, crema de frisca cu mascarpone si jeleu de capsuni. O prajitura fresh, delicioasa.

Prajitura cu capsuni, frisca si mascarpone

(*)(*)(*)(*)(*) ( 25 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura cu blat de vanilie, crema de frisca cu mascarpone si jeleu de capsuni. O prajitura fresh, delicioasa.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 8 linguri oua
  • 15 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • 10 gr praf de copt
  • praf de sare
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 7 linguri apa
  • 1oua
    8 linguri
  • 2faina
    15 linguri
  • 3zahar
    15 linguri
  • 4praf de copt
    10 gr
  • 5sare
    praf de
  • 6esenta de vanilie
    2 ml
  • 7apa
    7 linguri
crema
  • 500 gr branza Mascarpone
  • 300 gr frisca lichida vegetala
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr capsuni congelate
  • 10 gr gelatina
  • 1branza Mascarpone
    500 gr
  • 2frisca lichida vegetala
    300 gr
  • 3zahar pudra
    200 gr
  • 4capsuni congelate
    100 gr
  • 5gelatina
    10 gr
jeleu
  • 700 gr capsuni congelate
  • 100 gr zahar pudra
  • 20 gr gelatina
  • 1capsuni congelate
    700 gr
  • 2zahar pudra
    100 gr
  • 3gelatina
    20 gr
sirop
  • 100 gr capsuni congelate
  • 300 gr zahar
  • 300 ml apa
  • 1capsuni congelate
    100 gr
  • 2zahar
    300 gr
  • 3apa
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (25)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
25 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (25)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Gina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 10:42
O prajitura racoroasa si delicioasa! 🥰
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Flori
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 10:42
Arata foarte bine si se face si repede
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
The Food Corner
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 09:17
Excelenta!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
CASAREAINBUCATE
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 09:18
Yummy! Ce bună pare a fi!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Paula
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 05:31
Un desert ușor și gustos!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Bogdan
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 04:27
Straturi colorate si delicioase!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Mickey
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 03:14
O prajitura simpatica!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Mihaela
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 02:01
O bunatate de prajitura!
Sigur o voi face cand vor aparea capsunile!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Adi's kitchen
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 12:17
Cel mai multi imi plac cremele de mascarpone!
Capsunile sunt un plus!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
John
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 12:17
O bunatate!
Merita testata acesta reteta!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.