Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mini Savarine cu pesmet, crema de mascarpone si gem

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Mini Savarine cu pesmet, crema de mascarpone si gem
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mini Savarine cu pesmet, crema de mascarpone si gem

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Mini savarine cu coji cu pesmet aromate cu lamaie si rom, cu crema de frisca si mascarpone si gem de caise si capsune. Aspectuoase, ieftine si foarte gustoase.

Mini Savarine cu pesmet, crema de mascarpone si gem

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

1 ora

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Mini savarine cu coji cu pesmet aromate cu lamaie si rom, cu crema de frisca si mascarpone si gem de caise si capsune. Aspectuoase, ieftine si foarte gustoase.

Ingrediente

Portii:
coji
  • 4 linguri pesmet
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • dupa gust coaja de lamaie
  • 4 buc oua
  • praf de sare
  • 2 ml esenta de rom
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 10 gr praf de copt
  • 1pesmet
    4 linguri
  • 2faina
    2 linguri
  • 3zahar
    4 linguri
  • 4coaja de lamaie
    dupa gust
  • 5oua
    4 buc
  • 6sare
    praf de
  • 7esenta de rom
    2 ml
  • 8esenta de vanilie
    2 ml
  • 9praf de copt
    10 gr
sirop
  • 500 gr zahar
  • 500 ml apa
  • 4 ml esenta de rom
  • 1zahar
    500 gr
  • 2apa
    500 ml
  • 3esenta de rom
    4 ml
crema
  • 200 gr frisca lichida vegetala
  • 200 gr branza Mascarpone
  • 20 gr zahar pudra
  • 1frisca lichida vegetala
    200 gr
  • 2branza Mascarpone
    200 gr
  • 3zahar pudra
    20 gr
decor
  • dupa gust gem de caise
  • dupa gust gem de capsune
  • 1gem de caise
    dupa gust
  • 2gem de capsune
    dupa gust
extra
  • 100 gr faina
  • 50 gr unt
  • 1faina
    100 gr
  • 2unt
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
GoodMeal
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 12:05
yummy!ce bine arata!
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 09:17
ce dragalas arata. cred ca sunt si delicioase .
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.