Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Iepure cu praz si masline

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Iepure cu praz si masline
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Iepure cu praz si masline

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru ca am primit de la parintii mei niste carne de iepure din cel de curte, m-am gandit sa prepar reteta Iepure cu praz si masline la Oala de gatit sub presiune. Este ideal pentru atunci cand nu ai timp prea mult de stat in bucatarie, pentru ca iti preia o parte mare din procesul de pregatire a preparatelor. Am testat de data aceasta functia de gatire lenta, pentru ca am avut destul timp la dispozitie pana la ora mesei si pentru ca imi place mult cum se pastreaza gusturile si aromele la gatirea lenta.

Iepure cu praz si masline

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

2 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca am primit de la parintii mei niste carne de iepure din cel de curte, m-am gandit sa prepar reteta Iepure cu praz si masline la Oala de gatit sub presiune. Este ideal pentru atunci cand nu ai timp prea mult de stat in bucatarie, pentru ca iti preia o parte mare din procesul de pregatire a preparatelor. Am testat de data aceasta functia de gatire lenta, pentru ca am avut destul timp la dispozitie pana la ora mesei si pentru ca imi place mult cum se pastreaza gusturile si aromele la gatirea lenta.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr carne de iepure
  • 2 buc praz
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc ardei
  • 200 gr ciuperci conservate
  • 150 gr masline negre
  • 300 gr pasta de rosii
  • dupa gust sare
  • 1 lingurita ierburi aromatice
  • 0.5 buc lamai
  • 50 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1carne de iepure
    500 gr
  • 2praz
    2 buc
  • 3morcovi
    2 buc
  • 4ardei
    1 buc
  • 5ciuperci conservate
    200 gr
  • 6masline negre
    150 gr
  • 7pasta de rosii
    300 gr
  • 8sare
    dupa gust
  • 9ierburi aromatice
    1 lingurita
  • 10lamai
    0.5 buc
  • 11ulei
    50 ml
  • 12apa
    250 ml
  • 13frunze de patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.