Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Aromeinbucate

201 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Cui nu ii plac eclerele? Eu stiu ca le ador, cu exteriorul crocant si interiorul plin de crema de vanilie, am pregatit acest desert minunat special pentru Ziua Indragostitilor! Va recomand si voua, daca vrei sa va surprindeti jumatatea cu un dulce simplu, dar sofisticat in acelasi timp!

Ecler cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Cui nu ii plac eclerele? Eu stiu ca le ador, cu exteriorul crocant si interiorul plin de crema de vanilie, am pregatit acest desert minunat special pentru Ziua Indragostitilor! Va recomand si voua, daca vrei sa va surprindeti jumatatea cu un dulce simplu, dar sofisticat in acelasi timp!

Ingrediente

Portii:
crema
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 25 gr zahar
  • 2.5 linguri amidon de porumb
  • 0.5 buc oua
  • 1 buc galbenus de ou
  • 240 ml lapte
  • 26 gr unt
  • 1 praf de sare
  • 1extract de vanilie
    2 lingurite
  • 2zahar
    25 gr
  • 3amidon de porumb
    2.5 linguri
  • 4oua
    0.5 buc
  • 5galbenus de ou
    1 buc
  • 6lapte
    240 ml
  • 7unt
    26 gr
  • 8sare
    1 praf de
choux - cojile de ecler
  • 52 gr unt
  • 100 ml apa
  • 75 gr faina
  • 2 buc oua
  • 1unt
    52 gr
  • 2apa
    100 ml
  • 3faina
    75 gr
  • 4oua
    2 buc
Glazura de ciocolata
  • dupa gust glazura de ciocolata
  • 1glazura de ciocolata
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Mimmi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 22, 09:15
Vreau și eu o inimioară dulce.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 22, 04:01
Foarte frumoase inimioarele !
si delicioase ,cu siguranta.
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.