Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paratha sau paine plata foietata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paratha sau paine plata foietata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paratha sau paine plata foietata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii: 

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Este minunata cum se desface in foi si foite si se poate prepara si sarata si dulce, dupa pofta inimii. Eu am preparat-o in varianta sarata.

Paratha sau paine plata foietata

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii: 

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii: 
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Este minunata cum se desface in foi si foite si se poate prepara si sarata si dulce, dupa pofta inimii. Eu am preparat-o in varianta sarata.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr faina
  • 1 buc oua
  • 1 lingurita sare
  • 200 ml apa
  • 125 gr unt clarifiat
  • 30 gr parmezan
  • 1faina
    500 gr
  • 2oua
    1 buc
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4apa
    200 ml
  • 5unt clarifiat
    125 gr
  • 6parmezan
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.