Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Muschiulet de pui in crusta de pesmet Panko

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2190 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Muschiulet de pui in crusta de pesmet Panko
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Muschiulet de pui in crusta de pesmet Panko

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2190 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Muschiul de pui este una dintre cele mai fragede bucati de carne. Ingredientele care acopera carnea amplifica contrastul dintre exteriorul crocant si interiorul extrem de fraged si suculent. Bucatile de carne sunt mai intai trecute printr-un amestec de faina si amidon, aromat cu boia afumata, usturoi si ceapa. Amidonul joaca un rol important prin combinarea lui cu faina, textura crocanta a produslui finit este mai pronuntata. Glutenul din faina absoarbe apa din carne si cu cat faina este mai bogata in proteina cu atat crusta va fi mai elastica, lucru pe care nu il dorim in acest caz. Este indicata o faina de pastiserie cu un continut redus de proteina (maxim 9%). Ouale ajuta crusta de pesmet sa adere la carne si totodata adauga un plus de gust si culoare. Crusta crocanta din pesmet panko amplifica contrastul de texturi. Bucatile de carne sunt stropite cu putin ulei si apoi gatite la cuptor.

Muschiulet de pui in crusta de pesmet Panko

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Muschiul de pui este una dintre cele mai fragede bucati de carne. Ingredientele care acopera carnea amplifica contrastul dintre exteriorul crocant si interiorul extrem de fraged si suculent. Bucatile de carne sunt mai intai trecute printr-un amestec de faina si amidon, aromat cu boia afumata, usturoi si ceapa. Amidonul joaca un rol important prin combinarea lui cu faina, textura crocanta a produslui finit este mai pronuntata. Glutenul din faina absoarbe apa din carne si cu cat faina este mai bogata in proteina cu atat crusta va fi mai elastica, lucru pe care nu il dorim in acest caz. Este indicata o faina de pastiserie cu un continut redus de proteina (maxim 9%). Ouale ajuta crusta de pesmet sa adere la carne si totodata adauga un plus de gust si culoare. Crusta crocanta din pesmet panko amplifica contrastul de texturi. Bucatile de carne sunt stropite cu putin ulei si apoi gatite la cuptor.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr muschi de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 40 gr faina
  • 10 gr amidon alimentar
  • 1 lingurita boia afumata
  • 0.5 lingurita usturoi granulat
  • 0.5 lingurita pudra de ceapa
  • 2 buc oua
  • 15 ml apa
  • 100 gr pesmet panko
  • 20 ml ulei
  • 1muschi de pui
    500 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4faina
    40 gr
  • 5amidon alimentar
    10 gr
  • 6boia afumata
    1 lingurita
  • 7usturoi granulat
    0.5 lingurita
  • 8pudra de ceapa
    0.5 lingurita
  • 9oua
    2 buc
  • 10apa
    15 ml
  • 11pesmet panko
    100 gr
  • 12ulei
    20 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.