Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta sarata cu branza si baby spanac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tarta sarata cu branza si baby spanac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta sarata cu branza si baby spanac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii: 

Pregatire

1 ora

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Foarte buna si frumoasa a iesit aceasta tarta sarata cu branza si baby spanac! Am combinat branza de burduf cu branza proaspata, baby spanac si rosii deshidratate, intr-un aluat fraged, usor crocant, in care am adaugat si putina pasta de jumari.

Tarta sarata cu branza si baby spanac

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii: 

Pregatire

1 ora

Preparare

35 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii: 
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Foarte buna si frumoasa a iesit aceasta tarta sarata cu branza si baby spanac! Am combinat branza de burduf cu branza proaspata, baby spanac si rosii deshidratate, intr-un aluat fraged, usor crocant, in care am adaugat si putina pasta de jumari.

Ingrediente

Portii:
Pentru aluat
  • 1 buc oua
  • 75 gr unt
  • 25 gr pasta de jumari
  • 50 ml apa
  • 325 gr faina
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1oua
    1 buc
  • 2unt
    75 gr
  • 3pasta de jumari
    25 gr
  • 4apa
    50 ml
  • 5faina
    325 gr
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
Pentru umplutura
  • 125 gr baby spanac
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc ceapa
  • 50 kg unt
  • 350 gr branza de burduf
  • 250 gr branza de vaci
  • 1 buc oua
  • 1 buc albus de ou
  • 5 buc rosii uscate din conserva
  • 6 buc frunze de busuioc
  • 0.5 legatura marar
  • 1 lingura gris
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita boia
  • 1baby spanac
    125 gr
  • 2usturoi
    3 catei
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4unt
    50 kg
  • 5branza de burduf
    350 gr
  • 6branza de vaci
    250 gr
  • 7oua
    1 buc
  • 8albus de ou
    1 buc
  • 9rosii uscate din conserva
    5 buc
  • 10frunze de busuioc
    6 buc
  • 11marar
    0.5 legatura
  • 12gris
    1 lingura
  • 13galbenus de ou
    1 buc
  • 14boia
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.