Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu blat de cafea, creme de vanilie si cafea

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu blat de cafea, creme de vanilie si cafea
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu blat de cafea, creme de vanilie si cafea

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Tort cu blat de cafea, doua creme: una de vanilie si cafea, cealalta de ciocolata si cafea, la final invelit in ciocolata si frisca.

Tort cu blat de cafea, creme de vanilie si cafea

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort cu blat de cafea, doua creme: una de vanilie si cafea, cealalta de ciocolata si cafea, la final invelit in ciocolata si frisca.

Ingrediente

Portii:
pentru blatul cu cafea:
  • 5 buc oua
  • 6 linguri faina
  • 7 gr praf de copt
  • varf de cutit sare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita cafea solubila
  • 4 linguri zahar
  • 1oua
    5 buc
  • 2faina
    6 linguri
  • 3praf de copt
    7 gr
  • 4sare
    varf de cutit
  • 5ulei
    100 ml
  • 6cafea solubila
    1 lingurita
  • 7zahar
    4 linguri
pentru cremele de vanilie si cafea:
  • 3 buc galbenus de ou
  • 350 ml lapte
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 1 buc baton de vanilie
  • 100 gr unt
  • 1 lingurita cafea solubila
  • 1galbenus de ou
    3 buc
  • 2lapte
    350 ml
  • 3zahar
    3 linguri
  • 4faina
    2 linguri
  • 5baton de vanilie
    1 buc
  • 6unt
    100 gr
  • 7cafea solubila
    1 lingurita
in plus:
  • 1 lingurita cafea macinata
  • 50 gr ciocolata neagra
  • 1cafea macinata
    1 lingurita
  • 2ciocolata neagra
    50 gr
pentru sirop:
  • 500 ml apa
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura coaja de portocala
  • dupa gust esenta de rom
  • 1apa
    500 ml
  • 2zahar
    4 linguri
  • 3coaja de portocala
    1 lingura
  • 4esenta de rom
    dupa gust
pentru ornat:
  • 200 ml frisca lichida
  • dupa gust flori de zahar
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2flori de zahar
    dupa gust
pentru glazura:
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura lapte
  • 1ciocolata neagra
    100 gr
  • 2lapte
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.