Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Creier de porc pane cu patrunjel

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Creier de porc pane cu patrunjel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Creier de porc pane cu patrunjel

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Creier de porc pane in crusta de ou, faina si patrunjel. Un preparat gustos care trebuie servit cu moderatie.

Creier de porc pane cu patrunjel

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Creier de porc pane in crusta de ou, faina si patrunjel. Un preparat gustos care trebuie servit cu moderatie.

Ingrediente

Portii:
creier
  • 700 gr creier de porc
  • 6 l apa
  • 3 linguri otet
  • 1 lingurita sare
  • 1creier de porc
    700 gr
  • 2apa
    6 l
  • 3otet
    3 linguri
  • 4sare
    1 lingurita
crusta
  • 2 buc oua
  • 2 lingurite mustar
  • 0.5 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 75 gr faina
  • 75 ml apa
  • 6 crengute de patrunjel
  • 1oua
    2 buc
  • 2mustar
    2 lingurite
  • 3sare
    0.5 lingurita
  • 4piper
    0.5 lingurita
  • 5faina
    75 gr
  • 6apa
    75 ml
  • 7patrunjel
    6 crengute de
extra
  • 500 ml ulei
  • 100 gr faina
  • 1ulei
    500 ml
  • 2faina
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Cos strecuratoare, 20 cm, inox
28 leiÎn stoc
Tigaie adanca, aluminiu, 26 x 26 cm - AMT Gastroguss
370 leiÎn stoc
Tigaie adanca, aluminiu, 28 x 28 cm - AMT Gastroguss
360 leiÎn stoc
Dozator otet, ceramica, 0,45L, Clay - Emile Henry
139 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 41,5 cm - de Buyer
155 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc
Spumiera cu maner de bambus - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Spumiera, 32,2cm, “Gentle” - Westmark
24 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.