Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Negresa de post cu magiun de prune

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Sweets & Others

117 retete postate

gatesc.co
Chef
Negresa de post cu magiun de prune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Negresa de post cu magiun de prune

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Sweets & Others

117 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Ma gandeam ca v-ar fi de folos o reteta de negresa umeda si pufoasa, de post, adica vegana, aromata si plina cu nuci si ciocolata. Aah, vine la pachet cu o glazura de ciocolata vegana, care se scurge frumos si cu nuci maruntite on to, trageti voi concluzia, eu zic ca merita!

Negresa de post cu magiun de prune

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Ma gandeam ca v-ar fi de folos o reteta de negresa umeda si pufoasa, de post, adica vegana, aromata si plina cu nuci si ciocolata. Aah, vine la pachet cu o glazura de ciocolata vegana, care se scurge frumos si cu nuci maruntite on to, trageti voi concluzia, eu zic ca merita!

Ingrediente

Portii:
  • 300 gr faina
  • 200 gr gem de prune
  • 80 gr zahar brun
  • 100 ml ulei
  • 250 ml apa minerala
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr nuci macinate
  • 50 gr picaturi de ciocolata
  • praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 80 gr ciocolata neagra
  • 1faina
    300 gr
  • 2gem de prune
    200 gr
  • 3zahar brun
    80 gr
  • 4ulei
    100 ml
  • 5apa minerala
    250 ml
  • 6cacao
    2 linguri
  • 7nuci macinate
    100 gr
  • 8picaturi de ciocolata
    50 gr
  • 9sare
    praf de
  • 10praf de copt
    1 lingurita
  • 11bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 12extract de vanilie
    1 lingurita
  • 13ciocolata neagra
    80 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Spargator de nuci - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Spargator de nuci - Kitchen Craft
75 leiÎn stoc
Rasnita pentru nuci - Westmark
88 leiÎn stoc
Spargator de nuci, 15.5 cm, zinc - Zokura
32 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.