Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mancare de spanac cu carne de porc si mamaliga

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Mancare de spanac cu carne de porc si mamaliga
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mancare de spanac cu carne de porc si mamaliga

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

45 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Mancare de spanac cu smantana si usturoi, servita alaturi de friptura din pulpa si coaste de porc cu usturoi si mamaliga. O combinatie delicioasa!

Mancare de spanac cu carne de porc si mamaliga

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

45 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Carne , Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Mancare de spanac cu smantana si usturoi, servita alaturi de friptura din pulpa si coaste de porc cu usturoi si mamaliga. O combinatie delicioasa!

Ingrediente

Portii:
mancare de spanac
  • 1.6 kg spanac congelat
  • 100 gr unt
  • 5 catei usturoi
  • 500 ml apa
  • 300 gr smantana
  • 50 ml ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1spanac congelat
    1.6 kg
  • 2unt
    100 gr
  • 3usturoi
    5 catei
  • 4apa
    500 ml
  • 5smantana
    300 gr
  • 6ulei de masline
    50 ml
  • 7sare
    dupa gust
friptura de porc
  • 1 kg pulpa de porc
  • 4 buc coaste de porc
  • 5 catei usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1pulpa de porc
    1 kg
  • 2coaste de porc
    4 buc
  • 3usturoi
    5 catei
  • 4ulei
    100 ml
  • 5sare
    1 lingurita
mamaliga
  • 1 l apa
  • 250 gr malai
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 50 gr unt
  • 1apa
    1 l
  • 2malai
    250 gr
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4ulei
    3 linguri
  • 5unt
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Presa usturoi, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 30 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc
Tigaie wok, inox, 7-Ply, 36cm/6L - Demeyere
1340 leiÎn stoc
Tigaie wok, inox, 7-Ply, 36cm/6L - Demeyere
1245 leiÎn stoc
Tigaie wok, inox, 7-Ply, 32 cm/5,5L - Demeyere
1100 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 32 cm - AMT Gastroguss
390 leiÎn stoc
Tel inox, 28cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
99 leiÎn stoc
Tel inox, 26 cm, Classic - KitchenAid
49 leiÎn stoc
Tel inox, 26 cm, Empire Red - KitchenAid
68 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.