Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cordon bleu in crusta de migdale si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cordon bleu in crusta de migdale si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cordon bleu in crusta de migdale si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Rulouri din piept de pui cu sunca si cascaval in varinata keto/low carb. Rulourile de carne invelite intr-o crusta din faina de migdale, parmezan, granule de ceapa si ierburi aromatice sunt prajite in putin ulei si apoi gatite la cuptor pana cand carnea este complet facuta. Se servesc stropite cu un sos de smantana, mustar si usturoi rumenit in unt.

Cordon bleu in crusta de migdale si parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Rulouri din piept de pui cu sunca si cascaval in varinata keto/low carb. Rulourile de carne invelite intr-o crusta din faina de migdale, parmezan, granule de ceapa si ierburi aromatice sunt prajite in putin ulei si apoi gatite la cuptor pana cand carnea este complet facuta. Se servesc stropite cu un sos de smantana, mustar si usturoi rumenit in unt.

Ingrediente

Portii:
Rulou din piept de pui cu sunca si cascaval
  • 840 gr piept de pui
  • 100 gr sunca de Praga
  • 100 gr cascaval
  • 1 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingura ulei
  • 1piept de pui
    840 gr
  • 2sunca de Praga
    100 gr
  • 3cascaval
    100 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7ulei
    1 lingura
Crusta de migdale si parmezan
  • 100 gr faina de migdale
  • 50 gr parmezan
  • 1 lingura mix de nuci si migdale
  • 1 lingurita ierburi italiene
  • 1faina de migdale
    100 gr
  • 2parmezan
    50 gr
  • 3mix de nuci si migdale
    1 lingura
  • 4ierburi italiene
    1 lingurita
Sos de smantana si parmezan
  • 10 gr unt
  • 1 catel usturoi
  • 50 ml supa de carne
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 40 gr parmezan
  • 1unt
    10 gr
  • 2usturoi
    1 catel
  • 3supa de carne
    50 ml
  • 4smantana pentru gatit
    150 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    dupa gust
  • 7mustar de Dijon
    1 lingura
  • 8parmezan
    40 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set servire sosuri 4 piese - Kitchen Craft
185 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
175 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
29 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne - OXO
64 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 4000FC - Miyabi
990 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 5000FCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 800DP - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki, 24 cm, 6000MCT - Miyabi
1780 leiÎn stoc
Cutit Shotoh, 14 cm, 5000MCD - Miyabi
1950 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.