Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulada de porc cu prune uscate si nuca

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rulada de porc cu prune uscate si nuca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulada de porc cu prune uscate si nuca

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Friptura frageda si suculenta cu prune hidratate in vin si miez de nuca, gatita la cuptor. Cartofii aromati cu seminte de chimen copti in sucul format in tava acompaniaza intr-un mod delicios carnea, obtinand totodata un preparat complex.

Rulada de porc cu prune uscate si nuca

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

50 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Friptura frageda si suculenta cu prune hidratate in vin si miez de nuca, gatita la cuptor. Cartofii aromati cu seminte de chimen copti in sucul format in tava acompaniaza intr-un mod delicios carnea, obtinand totodata un preparat complex.

Ingrediente

Portii:
Umplutura
  • 180 gr prune uscate
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 180 ml vin de Marsala
  • 35 gr unt
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 50 gr crutoane
  • 40 gr nuci
  • 1prune uscate
    180 gr
  • 2coaja de portocala
    1 lingurita
  • 3vin de Marsala
    180 ml
  • 4unt
    35 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6usturoi
    2 catei
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper macinat
    dupa gust
  • 9crutoane
    50 gr
  • 10nuci
    40 gr
Carne
  • 1 kg pulpa de porc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita boia
  • 10 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 1pulpa de porc
    1 kg
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4boia
    1 lingurita
  • 5ulei
    10 ml
  • 6apa
    200 ml
Garnitura
  • 1.25 kg cartofi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • 80 ml apa
  • 1cartofi
    1.25 kg
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4seminte de chimen
    2 lingurite
  • 5apa
    80 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
PanaCris
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 22, 03:39
Un fel principal de sarbatoare! Multumim! :-*
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.