Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Amaretto Sour

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

456 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Amaretto Sour
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Amaretto Sour

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

456 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

3 minute

Preparare

3 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Amaretto Sour este o bautura cu whisky, sau cel putin, ar trebui sa fie. Au trecut 10 ani de cand un barman pe nume Jeffrey Morgenthaler a scris pe blogul sau ca a obtinut „cel mai bun Amaretto Sour din lume.

Amaretto Sour

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

3 minute

Preparare

3 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Amaretto Sour este o bautura cu whisky, sau cel putin, ar trebui sa fie. Au trecut 10 ani de cand un barman pe nume Jeffrey Morgenthaler a scris pe blogul sau ca a obtinut „cel mai bun Amaretto Sour din lume.

Ingrediente

Portii:
  • 45 ml lichior Amaretto
  • 22 ml bourbon
  • 30 ml suc de lamaie
  • 8 ml sirop de zahar
  • 1 buc albus de ou
  • 1lichior Amaretto
    45 ml
  • 2bourbon
    22 ml
  • 3suc de lamaie
    30 ml
  • 4sirop de zahar
    8 ml
  • 5albus de ou
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.