Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu doua creme

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu doua creme
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu doua creme

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

24 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Pentru onomastica surorii mele, am pregatit o prajitura cu blat cu mix de nuci, crema de mure, crema de lamaie, glazura de ciocolata si frisca. Am decorat cu struguri si ciocolata roz.

Prajitura cu doua creme

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

24 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru onomastica surorii mele, am pregatit o prajitura cu blat cu mix de nuci, crema de mure, crema de lamaie, glazura de ciocolata si frisca. Am decorat cu struguri si ciocolata roz.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat:
  • 5 buc oua
  • praf de sare
  • 5 ml indulcitor lichid
  • 75 gr faina alba pentru prajituri
  • 100 gr mix de alune si nuci
  • 6 gr praf de copt
  • 1oua
    5 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3indulcitor lichid
    5 ml
  • 4faina alba pentru prajituri
    75 gr
  • 5mix de alune si nuci
    100 gr
  • 6praf de copt
    6 gr
Pentru sirop:
  • 400 ml apa
  • 3 ml indulcitor lichid
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 1apa
    400 ml
  • 2indulcitor lichid
    3 ml
  • 3esenta de rom
    2 lingurite
  • 4coaja de portocala
    1 lingurita
Pentru crema de mure:
  • 125 ml frisca lichida vegetala
  • 125 gr branza Mascarpone
  • 100 gr mure
  • 1frisca lichida vegetala
    125 ml
  • 2branza Mascarpone
    125 gr
  • 3mure
    100 gr
Pentru crema de lamaie:
  • 125 ml frisca lichida vegetala
  • 125 gr branza Mascarpone
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1frisca lichida vegetala
    125 ml
  • 2branza Mascarpone
    125 gr
  • 3coaja de lamaie
    1 lingurita
Pentru glazura de ciocolata:
  • 100 gr cuvertura de ciocolata neagra
  • 70 ml lapte
  • 40 gr unt
  • 1cuvertura de ciocolata neagra
    100 gr
  • 2lapte
    70 ml
  • 3unt
    40 gr
Pentru decor:
  • 200 ml frisca lichida vegetala
  • dupa gust struguri albi
  • 30 gr ciocolata
  • 1frisca lichida vegetala
    200 ml
  • 2struguri albi
    dupa gust
  • 3ciocolata
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 22, 09:16
Foarte buna!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.