Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Escalop de porc cu sos de ceapa rosie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Escalop de porc cu sos de ceapa rosie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Escalop de porc cu sos de ceapa rosie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2349 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Felii de carne de porc rumenite in ulei si gatite inabusit intr-un sos de ceapa rosie, vin si apa. Ceapa este una dintre legumele de baza in bucataria romaneasca, cand este gatita, ceapa devine dulce, cu aroma subtila si textura usor crocanta. Vinul desprinde si incorporeaza in sos bucatile si sucurile caramelizate, lasate de ceapa si carne, aducand astfel un plus de savoare preparatului.

Escalop de porc cu sos de ceapa rosie

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Felii de carne de porc rumenite in ulei si gatite inabusit intr-un sos de ceapa rosie, vin si apa. Ceapa este una dintre legumele de baza in bucataria romaneasca, cand este gatita, ceapa devine dulce, cu aroma subtila si textura usor crocanta. Vinul desprinde si incorporeaza in sos bucatile si sucurile caramelizate, lasate de ceapa si carne, aducand astfel un plus de savoare preparatului.

Ingrediente

Portii:
Escalop de Porc
  • 600 gr carne de porc dezosata
  • dupa gust piper macinat
  • 80 gr faina
  • 20 ml ulei
  • dupa gust sare
  • 1carne de porc dezosata
    600 gr
  • 2piper macinat
    dupa gust
  • 3faina
    80 gr
  • 4ulei
    20 ml
  • 5sare
    dupa gust
sos de ceapa rosie
  • 400 gr ceapa rosie
  • 150 ml vin alb demisec
  • 250 ml apa
  • dupa gust sare
  • 1ceapa rosie
    400 gr
  • 2vin alb demisec
    150 ml
  • 3apa
    250 ml
  • 4sare
    dupa gust
ornare
  • dupa gust patrunjel
  • 1patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.