Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gomboti cu branza si sos de mere topfennockerl

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

196 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Gomboti cu branza si sos de mere topfennockerl
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gomboti cu branza si sos de mere topfennockerl

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Hayateria

196 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Timp pregatire

20 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ati auzit vreodata de Topfenknödel? Daca nu, acum e momentul. Sunt gomboti cu branza dulce #CaLaAustriaAcasa, iar eu am aflat de ei cand am fost in food trip in Austria. Sunt facute din branza dulce de vaca cu gris, invelite in pesmet cu unt si servite cu mousse de mere. The perfect combo, va spun.

Gomboti cu branza si sos de mere topfennockerl

( )( )( )( )( ) ( 0 )
decembrie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du
DEC.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Hayateria
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ati auzit vreodata de Topfenknödel? Daca nu, acum e momentul. Sunt gomboti cu branza dulce #CaLaAustriaAcasa, iar eu am aflat de ei cand am fost in food trip in Austria. Sunt facute din branza dulce de vaca cu gris, invelite in pesmet cu unt si servite cu mousse de mere. The perfect combo, va spun.
decembrie 2022
Lu Ma Mi Jo Vi Du
DEC.

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
compozitie gomboti
  • 500 gr branza de vaci
  • 2 buc oua
  • 7 linguri gris
  • 3 linguri pesmet
  • 10 gr zahar vanilat
  • 0.5 lingura sare
  • 1branza de vaci
    500 gr
  • 2oua
    2 buc
  • 3gris
    7 linguri
  • 4pesmet
    3 linguri
  • 5zahar vanilat
    10 gr
  • 6sare
    0.5 lingura
sos de mere
  • 3 buc mere
  • 50 ml apa
  • 0.5 buc lamai
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 gr unt
  • 1mere
    3 buc
  • 2apa
    50 ml
  • 3lamai
    0.5 buc
  • 4scortisoara
    1 lingurita
  • 5unt
    50 gr
alte ingrediente
  • 150 gr pesmet
  • 1pesmet
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Gateste reteta, posteaza poza cu preparatul final si primesti 300 puncte Kitchenshop

produse recomandate

Blender de mana, 800W - Princess
280 leiÎn stoc
Blender vertical Classic, White - KitchenAid
580 leiÎn stoc
Blender vertical, Empire Red - KitchenAid
995 leiÎn stoc
Feliator pere si mere - Westmark
40 leiÎn stoc
Feliator mere/pere "Divisorex" - Westmark
75 leiÎn stoc
Feliator pentru mar - OXO
45 leiÎn stoc
Ustensila scoatere cotor - Kitchen Craft
35 leiÎn stoc
Ustensila scoatere cotor, 13 mm - de Buyer
95 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatariilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspuns de la bucatari.