Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Hachis Parmentier

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Hachis Parmentier
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Hachis Parmentier

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Hachis Parmentier este un preparat rustic, specific bucatariei francez, asemanator cu Placinta Ciobanului (Shepard pie). Consta din 2 straturi, unul de carne de vita cu ceapa si morcovi si un strat de cartofi. Peste stratul de cartofi este presarata branza si pesmet si coapte toate impreuna pana cand carnea este complet facuta si crusta rumena si crocanta.

Hachis Parmentier

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Hachis Parmentier este un preparat rustic, specific bucatariei francez, asemanator cu Placinta Ciobanului (Shepard pie). Consta din 2 straturi, unul de carne de vita cu ceapa si morcovi si un strat de cartofi. Peste stratul de cartofi este presarata branza si pesmet si coapte toate impreuna pana cand carnea este complet facuta si crusta rumena si crocanta.

Ingrediente

Portii:
Strat de Cartofi
  • 1 kg cartofi
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 140 gr unt
  • 125 ml lapte
  • praf de nucsoara
  • dupa gust piper macinat
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4unt
    140 gr
  • 5lapte
    125 ml
  • 6nucsoara
    praf de
  • 7piper macinat
    dupa gust
Strat de carne
  • 50 gr unt
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust sare
  • 2 catei usturoi
  • 300 gr morcovi
  • 650 gr carne tocata de vita
  • dupa gust piper macinat
  • 1unt
    50 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5morcovi
    300 gr
  • 6carne tocata de vita
    650 gr
  • 7piper macinat
    dupa gust
Asamblare
  • 1 lingurita ulei
  • 100 gr branza Gruyere
  • 30 gr pesmet
  • 1ulei
    1 lingurita
  • 2branza Gruyere
    100 gr
  • 3pesmet
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor 2 in 1 - Kitchen Craft
46 leiÎn stoc
Zdrobitor inox, 26 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Zdrobitor 25 cm, mov - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Presa cartofi, otel - Westmark
198 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.