Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort amandina cu crema caramel si portocala

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort amandina cu crema caramel si portocala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort amandina cu crema caramel si portocala

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tort amandina cu blat de cacao, crema de ciocolata neagra, crema de caramel si sirop cu rom si portocale. Decorat cu glazura de ciocolata este delicios!

Tort amandina cu crema caramel si portocala

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort amandina cu blat de cacao, crema de ciocolata neagra, crema de caramel si sirop cu rom si portocale. Decorat cu glazura de ciocolata este delicios!

Ingrediente

Portii:
blat
  • 9 buc oua
  • 12 linguri faina
  • 15 linguri zahar
  • praf de sare
  • 10 gr praf de copt
  • 12 linguri apa
  • 5 linguri cacao
  • 1oua
    9 buc
  • 2faina
    12 linguri
  • 3zahar
    15 linguri
  • 4sare
    praf de
  • 5praf de copt
    10 gr
  • 6apa
    12 linguri
  • 7cacao
    5 linguri
crema ciocolata
  • 300 gr ciocolata amaruie
  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 1 ml esenta de rom
  • 1 ml esenta de portocale
  • 50 gr unt
  • 1ciocolata amaruie
    300 gr
  • 2smantana pentru frisca
    300 ml
  • 3esenta de rom
    1 ml
  • 4esenta de portocale
    1 ml
  • 5unt
    50 gr
crema caramel
  • 250 ml lapte
  • 150 gr zahar brun
  • 25 gr amidon alimentar
  • praf de sare
  • 100 gr unt
  • 1lapte
    250 ml
  • 2zahar brun
    150 gr
  • 3amidon alimentar
    25 gr
  • 4sare
    praf de
  • 5unt
    100 gr
sirop
  • 300 gr zahar
  • 300 ml apa
  • 2 ml esenta de rom
  • 2 ml esenta de portocale
  • 1zahar
    300 gr
  • 2apa
    300 ml
  • 3esenta de rom
    2 ml
  • 4esenta de portocale
    2 ml
glazura
  • 9 linguri cacao
  • 9 linguri ulei
  • 18 linguri zahar
  • 18 linguri apa
  • 1 ml esenta de rom
  • 1 ml esenta de portocale
  • 1cacao
    9 linguri
  • 2ulei
    9 linguri
  • 3zahar
    18 linguri
  • 4apa
    18 linguri
  • 5esenta de rom
    1 ml
  • 6esenta de portocale
    1 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 22, 09:36
Un tort delicios!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.