Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ceafa de porc la cuptor cu piure de cartofi cu parmezan si patrunjel

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cooking Art

736 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ceafa de porc la cuptor cu piure de cartofi cu parmezan si patrunjel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ceafa de porc la cuptor cu piure de cartofi cu parmezan si patrunjel

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cooking Art

736 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

12 ore

Timp preparare

2 ore

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Friptura din ceafa de porc marinata si gatita la foc lent la cuptor in vin si sos de rosii, servita cu piure de cartofi cu unt si lapte, aromatizat cu nucsoara, parmezan si patrunjel. Gustos si hranitor.

Ceafa de porc la cuptor cu piure de cartofi cu parmezan si patrunjel

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

12 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Friptura din ceafa de porc marinata si gatita la foc lent la cuptor in vin si sos de rosii, servita cu piure de cartofi cu unt si lapte, aromatizat cu nucsoara, parmezan si patrunjel. Gustos si hranitor.

Ingrediente

Portii:
friptura
  • 1 kg ceafa de porc
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura boia
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingura oregano
  • 250 ml suc de rosii
  • 250 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 250 ml vin
  • 1ceafa de porc
    1 kg
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3boia
    1 lingura
  • 4chilli
    1 lingurita
  • 5cimbru
    1 lingura
  • 6piper
    1 lingurita
  • 7oregano
    1 lingura
  • 8suc de rosii
    250 ml
  • 9apa
    250 ml
  • 10ulei
    100 ml
  • 11vin
    250 ml
garnitura
  • 1 kg cartofi
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 100 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita nucsoara macinata
  • 50 gr parmezan
  • 6 crengute de patrunjel
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4unt
    100 gr
  • 5lapte
    200 ml
  • 6nucsoara macinata
    1 lingurita
  • 7parmezan
    50 gr
  • 8patrunjel
    6 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor cu lama din inox - Westmark
20 leiÎn stoc
Tava cuptor, 37 x 26,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc
Zdrobitor cartofi 27 cm, inox - OXO
54 leiÎn stoc
Zdrobitor plastic - Kitchen Craft
36 leiÎn stoc
Zdrobitor 25 cm, mov - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Zdrobitor inox, 26 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Zdrobitor 25 cm, albastru  - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Set cutite friptura 7 piese - Zokura
245 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Magdalena
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 22, 11:07
Arata foarte bine! cu siguranta o voi pregati in viitor!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.