Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cordon bleu

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cordon bleu
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cordon bleu

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

28 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cordon bleu este un preparat clasic ce consta dintr-o bucata de carne umpluta cu felii subtiri de sunca si branza, acoperita de o crusta de pesmet si prajita in ulei. Pentru ca sa obtinem un preparat cu carnea frageda si suculenta este foarte importanta grosimea bucatii de carne. Pentru a evita ruperea carnii, o subtiem cu ciocanul , incepand dinspre centru si continuand spre margini, in miscari circulare. Calitatea branzei este si ea importanta. Este de preferat branza Gruyere sau Emmental, care devine moale si elastica cand este incalzita, fara sa se topeasca si sa curga.

Cordon bleu

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

28 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cordon bleu este un preparat clasic ce consta dintr-o bucata de carne umpluta cu felii subtiri de sunca si branza, acoperita de o crusta de pesmet si prajita in ulei. Pentru ca sa obtinem un preparat cu carnea frageda si suculenta este foarte importanta grosimea bucatii de carne. Pentru a evita ruperea carnii, o subtiem cu ciocanul , incepand dinspre centru si continuand spre margini, in miscari circulare. Calitatea branzei este si ea importanta. Este de preferat branza Gruyere sau Emmental, care devine moale si elastica cand este incalzita, fara sa se topeasca si sa curga.

Ingrediente

Portii:
  • 640 gr piept de pui dezosat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 4 felii prosciutto crudo afumat
  • 4 felii cascaval
  • 35 gr faina
  • 1 buc oua
  • 1 lingurita apa
  • 80 gr pesmet
  • 10 gr patrunjel
  • 25 ml ulei
  • 1piept de pui dezosat
    640 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4prosciutto crudo afumat
    4 felii
  • 5cascaval
    4 felii
  • 6faina
    35 gr
  • 7oua
    1 buc
  • 8apa
    1 lingurita
  • 9pesmet
    80 gr
  • 10patrunjel
    10 gr
  • 11ulei
    25 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - OXO
78 leiÎn stoc
Tigaie grill fonta, 26 cm, Black - Staub
530 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, 32 cm - Kesper
29 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne - OXO
64 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.