Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Devil cake cu praline din alune de padure

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Devil cake cu praline din alune de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Devil cake cu praline din alune de padure

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2191 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura cu blat umed si gust intens de ciocolata, umpluta cu crema din mascarpone, frisca si pasta de praline din alune de padure. Pentru un contrast de textura peste crema se presarea alune caramelizate, maruntite.

Devil cake cu praline din alune de padure

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura cu blat umed si gust intens de ciocolata, umpluta cu crema din mascarpone, frisca si pasta de praline din alune de padure. Pentru un contrast de textura peste crema se presarea alune caramelizate, maruntite.

Ingrediente

Portii:
Praline
  • 180 gr zahar
  • 200 gr alune de padure
  • 1zahar
    180 gr
  • 2alune de padure
    200 gr
Blat
  • 190 gr faina
  • 75 gr cacao
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr zahar
  • 100 gr zahar brun
  • 2 buc oua
  • 150 gr ulei
  • 150 gr lapte batut
  • 10 gr cafea macinata
  • 220 ml apa
  • 1faina
    190 gr
  • 2cacao
    75 gr
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4praf de copt
    1 lingurita
  • 5bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 6zahar
    200 gr
  • 7zahar brun
    100 gr
  • 8oua
    2 buc
  • 9ulei
    150 gr
  • 10lapte batut
    150 gr
  • 11cafea macinata
    10 gr
  • 12apa
    220 ml
Crema de praline
  • 150 gr branza Mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 30 gr lapte praf
  • 30 gr zahar pudra
  • 1branza Mascarpone
    150 gr
  • 2frisca lichida
    250 ml
  • 3lapte praf
    30 gr
  • 4zahar pudra
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mixer cu bol 4.3L, Classic, White - KitchenAid
2690 leiÎn stoc
Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Chopper 1,19 L, 240 W, Onyx Black - KitchenAid
590 leiÎn stoc
Blat servire tort, 30 cm - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Forma cuptor, otel, 15 cm - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 20 cm - Kitchen Craft
69 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.