Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gogosi pufoase cu dovleac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gogosi pufoase cu dovleac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gogosi pufoase cu dovleac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cu Cireșel la joacă

417 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Pentru ca tot e sezonul dovleacului placintar si avem unii foarte dulci si aromati am pregatit foarte des aceste gogosi pufoase cu dovleac. In lipsa unor forme speciale, puteti coace compozitia in tava de chec sau tava simpla ori in forme de briose.

Gogosi pufoase cu dovleac

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca tot e sezonul dovleacului placintar si avem unii foarte dulci si aromati am pregatit foarte des aceste gogosi pufoase cu dovleac. In lipsa unor forme speciale, puteti coace compozitia in tava de chec sau tava simpla ori in forme de briose.

Ingrediente

Portii:
  • 700 gr dovleac copt
  • 140 gr banane
  • dupa gust scortisoara Ceylon
  • 20 gr pudra de carob
  • 350 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • 10 gr bicarbonat de sodiu
  • 30 gr nuca de cocos deshidratata
  • 90 ml ulei
  • 1dovleac copt
    700 gr
  • 2banane
    140 gr
  • 3scortisoara Ceylon
    dupa gust
  • 4pudra de carob
    20 gr
  • 5faina
    350 gr
  • 6praf de copt
    10 gr
  • 7bicarbonat de sodiu
    10 gr
  • 8nuca de cocos deshidratata
    30 gr
  • 9ulei
    90 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol, 32cm/6L - de Buyer
45 leiÎn stoc
Bol, 27cm/4,5L - de Buyer
32 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
30 leiÎn stoc
Tel inox, 35 cm - de Buyer
120 leiÎn stoc
Tel inox, 41,5 cm - de Buyer
136 leiÎn stoc
Tel inox, 46,5 cm - de Buyer
154 leiÎn stoc
Scafa pentru faina, inox, 1400 ml - de Buyer
425 leiÎn stoc
Recipient depozitare 1500 ml, inox - Zokura
34 leiÎn stoc
Recipient depozitare 2600 ml, inox - Zokura
38 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.