Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciuperci umplute cu carne tocata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Mimmi

414 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Ciuperci umplute cu carne tocata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciuperci umplute cu carne tocata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Mimmi

414 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta foarte usoara, o idee pentru cina.

Ciuperci umplute cu carne tocata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

O reteta foarte usoara, o idee pentru cina.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr ciuperci brune
  • 350 gr carne tocata amestec porc-vita
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 100 gr cascaval
  • dupa gust sare
  • dupa gust boia
  • 2 linguri ulei
  • 1ciuperci brune
    500 gr
  • 2carne tocata amestec porc-vita
    350 gr
  • 3suc de rosii
    200 ml
  • 4apa
    200 ml
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6morcovi
    1 buc
  • 7cascaval
    100 gr
  • 8sare
    dupa gust
  • 9boia
    dupa gust
  • 10ulei
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.