Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Piept de pui in stil roman

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de pui in stil roman
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui in stil roman

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Piept de pui in crusta de faina, oua si branza Pecorino, cu sos din supa de pui, suc de lamaie si usturoi. Cremozitatea sosului este ajustata cu unt. Pentru o masa completa se poate servi cu paste fainoase.

Piept de pui in stil roman

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Piept de pui in crusta de faina, oua si branza Pecorino, cu sos din supa de pui, suc de lamaie si usturoi. Cremozitatea sosului este ajustata cu unt. Pentru o masa completa se poate servi cu paste fainoase.

Ingrediente

Portii:
  • 350 gr piept de pui
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 30 gr faina
  • 2 buc oua
  • 20 gr branza Pecorino
  • 0.5 lingura ulei
  • 30 gr unt
  • 3 catei usturoi
  • 200 ml supa de pui
  • 20 ml suc de lamaie
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust fulgi de ardei iute
  • 1piept de pui
    350 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4faina
    30 gr
  • 5oua
    2 buc
  • 6branza Pecorino
    20 gr
  • 7ulei
    0.5 lingura
  • 8unt
    30 gr
  • 9usturoi
    3 catei
  • 10supa de pui
    200 ml
  • 11suc de lamaie
    20 ml
  • 12patrunjel
    dupa gust
  • 13fulgi de ardei iute
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie saute, inox, 24 cm/2,8L "Apollo" - Demeyere
845 leiÎn stoc
Presa usturoi, aluminiu, "Biopress" - Westmark
52 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Presa usturoi, 18,5 cm, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Presa usturoi "Gentle", 19,7 cm - Westmark
69 leiÎn stoc
Tigaie adanca, aluminiu, 28 x 28 cm - AMT Gastroguss
360 leiÎn stoc
Tigaie fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc
Tigaie adanca, aluminiu, 32cm - Ballarini
135 leiÎn stoc
Tigaie adanca, aluminiu, 36cm - Ballarini
185 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.