Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Sarmale in frunza de stevie

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
 chef profile img

PanaCris

84 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Sarmale in frunza de stevie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sarmale in frunza de stevie

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
chef profile img

PanaCris

84 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ma tot gandesc la sarmalele rulate si gatite in frunza de stevie. Eeee, acum le-a venit vremea, mai ales ca e curtea plina de frunzele astea rebele, salbatice dar se pare ca tare versatile si aromate atunci cand sunt preparate termic.

Sarmale in frunza de stevie

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( 1 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Carne , Romaneasca
PanaCris
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Ma tot gandesc la sarmalele rulate si gatite in frunza de stevie. Eeee, acum le-a venit vremea, mai ales ca e curtea plina de frunzele astea rebele, salbatice dar se pare ca tare versatile si aromate atunci cand sunt preparate termic.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr carne de porc
  • 500 gr carne de vita
  • 30 frunze stevie
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 200 gr orez
  • 2 buc ceapa
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 crenguta de busuioc
  • 300 gr bulion
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper alb macinat
  • 1carne de porc
    500 gr
  • 2carne de vita
    500 gr
  • 3stevie
    30 frunze
  • 4ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 5orez
    200 gr
  • 6ceapa
    2 buc
  • 7boia dulce
    1 lingura
  • 8chimen macinat
    1 lingurita
  • 9cimbru uscat
    1 lingurita
  • 10busuioc
    1 crenguta de
  • 11bulion
    300 gr
  • 12foi de dafin
    1 buc
  • 13sare
    1 lingurita
  • 14piper alb macinat
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita fonta, 24cm/4,5L, "Folk", Negru - LAVA
370 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M5 - Westmark
257 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Tava fonta, 16cm, cu suport din lemn - LAVA
135 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 8 - Westmark
290 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
365 leiÎn stoc
Masina de tocat carne "Frecher Fritz" - Westmark
345 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Ustensila tocat, inox, 17 cm - Westmark
62 leiÎn stoc
Rasnita pentru condimente 2 in 1 - Microplane
130 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
1 recenzie
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
mai 23, 04:59
Mancarea perfecta sa intampini primavara !
Arata si tare apetisant .
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.