Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Pui piccata

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

Aromeinbucate

195 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui piccata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui piccata

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

Aromeinbucate

195 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Puiul preparat asa este extrem tare delicios, atat de fraged si aromat, cu o crusta faina si un sos aromat de vin si suc de lamaie alaturi de capere. Se face in 30 de minute si merge pregatit de minune atunci cand aveti chef de o cina rapida si savuroasa!

Pui piccata

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Aromeinbucate
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Puiul preparat asa este extrem tare delicios, atat de fraged si aromat, cu o crusta faina si un sos aromat de vin si suc de lamaie alaturi de capere. Se face in 30 de minute si merge pregatit de minune atunci cand aveti chef de o cina rapida si savuroasa!

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr piept de pui
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri ulei de masline
  • 30 gr unt
  • 300 ml vin alb
  • 50 ml suc de lamaie
  • 150 ml apa
  • 100 gr capere
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1piept de pui
    800 gr
  • 2faina
    3 linguri
  • 3ulei de masline
    3 linguri
  • 4unt
    30 gr
  • 5vin alb
    300 ml
  • 6suc de lamaie
    50 ml
  • 7apa
    150 ml
  • 8capere
    100 gr
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie fonta, 26cm, Black - Staub
495 leiÎn stoc
Tigaie saute, inox, 28 cm/4,8 l "Apollo" - Demeyere
980 leiÎn stoc
Storcator lamaie, 22 cm, aluminiu - Zokura
26 leiÎn stoc
Tocator bambus, 42 x 31cm, grosime 4 cm - Zwilling
355 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu, 21,5 cm - Westmark
85 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Cutit pentru unt, inox - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Storcator lamaie, "FreshForce" - Chef'n
178 leiÎn stoc
Storcator lamai/lime - Westmark
64 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.