Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta cu spanac, ricotta, branza de vaci si bacon

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tarta cu spanac, ricotta, branza de vaci si bacon
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta cu spanac, ricotta, branza de vaci si bacon

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Tarta cu blat fraged si umplutura complexa cu mix de 2 sortimente de branzeturi, de vaci si ricotta, spanac calit cu ceapa si usturoi, bacon crocant, parmezan si compozitie de smantana de gatit cu oua, aromatizata cu nucsoara. Este delicioasa, crocanta, aromata si cremoasa.

Tarta cu spanac, ricotta, branza de vaci si bacon

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Tarta cu blat fraged si umplutura complexa cu mix de 2 sortimente de branzeturi, de vaci si ricotta, spanac calit cu ceapa si usturoi, bacon crocant, parmezan si compozitie de smantana de gatit cu oua, aromatizata cu nucsoara. Este delicioasa, crocanta, aromata si cremoasa.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 300 gr faina
  • 1 buc oua
  • 3 linguri apa
  • 1 praf de sare
  • 150 gr unt
  • 1faina
    300 gr
  • 2oua
    1 buc
  • 3apa
    3 linguri
  • 4sare
    1 praf de
  • 5unt
    150 gr
UMPLUTURA
  • 250 gr branza Ricotta
  • 250 gr branza de vaci
  • 450 gr spanac congelat
  • 20 gr unt
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 dupa gust sare
  • 50 gr bacon
  • 3 buc oua
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 1 praf de oregano
  • dupa gust piper
  • praf de nucsoara macinata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 30 gr parmezan
  • 1branza Ricotta
    250 gr
  • 2branza de vaci
    250 gr
  • 3spanac congelat
    450 gr
  • 4unt
    20 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6usturoi
    2 catei
  • 7sare
    1 dupa gust
  • 8bacon
    50 gr
  • 9oua
    3 buc
  • 10smantana pentru gatit
    250 ml
  • 11oregano
    1 praf de
  • 12piper
    dupa gust
  • 13nucsoara macinata
    praf de
  • 14ulei de masline
    2 linguri
  • 15parmezan
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Sita inox, 18 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Tava tarta, 28 cm, otel - Ballarini
34 leiÎn stoc
Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Presa usturoi "Gentle", 19,7 cm - Westmark
69 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.