Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de porc, cu mazare, acrita cu zeama de corcoduse

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

1048 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de porc, cu mazare, acrita cu zeama de corcoduse
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de porc, cu mazare, acrita cu zeama de corcoduse

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

1048 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ce poate fi mai bun la o masa de pranz decat o ciorba deliciosa!? Acreala de corcoduse se face usor si este delicioasa, un bun inlocuitor pentru bors.

Ciorba de porc, cu mazare, acrita cu zeama de corcoduse

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Ridicata

Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ce poate fi mai bun la o masa de pranz decat o ciorba deliciosa!? Acreala de corcoduse se face usor si este delicioasa, un bun inlocuitor pentru bors.

Ingrediente

Portii:
pasta de corcoduse
  • 1.5 kg corcoduse
  • 1corcoduse
    1.5 kg
ciorba de porc, cu mazare
  • 800 gr coaste de porc
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc telina apio
  • 100 gr telina
  • 2 buc ceapa verde
  • dupa gust sare
  • 200 gr mazare
  • 200 gr pasta de ardei kapia cu rosii
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust leustean
  • 1coaste de porc
    800 gr
  • 2morcovi
    2 buc
  • 3pastarnac
    1 buc
  • 4telina apio
    1 buc
  • 5telina
    100 gr
  • 6ceapa verde
    2 buc
  • 7sare
    dupa gust
  • 8mazare
    200 gr
  • 9pasta de ardei kapia cu rosii
    200 gr
  • 10patrunjel
    dupa gust
  • 11leustean
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Sita fina pentru pasat, inox, 20 cm - Westmark
176 leiÎn stoc
Set oale aluminiu, 8 piese "Noble" - Zokura
621 leiÎn stoc
Set oale inox, 6 piese - Zokura
446 leiÎn stoc
Spumiera inox, 36,5 cm - de Buyer
57 leiÎn stoc
Spumiera inox, 45,5 cm - de Buyer
110 leiÎn stoc
Polonic, inox, 31 cm - Kitchen Craft
44 leiÎn stoc
Polonic, plastic, 30 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.