Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Blinis cu smantana si somon afumat, marinat cu sfecla rosie - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef
Blinis cu smantana si somon afumat, marinat cu sfecla rosie - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Blinis cu smantana si somon afumat, marinat cu sfecla rosie - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora 35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aceste clatite cu hrisca si drojdie sunt servite in mod traditional cu smantana si caviar, dar sunt la fel de delicioase ornate cu somon afumat sau marinat.

Blinis cu smantana si somon afumat, marinat cu sfecla rosie - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

1 ora 35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Aceste clatite cu hrisca si drojdie sunt servite in mod traditional cu smantana si caviar, dar sunt la fel de delicioase ornate cu somon afumat sau marinat.

Ingrediente

Portii:
Clatite
  • 100 gr faina de hrisca
  • 100 gr faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • 0.5 lingurita sare
  • 300 ml lapte
  • 2 buc oua
  • 50 gr unt
  • 1 lingura zahar
  • 1faina de hrisca
    100 gr
  • 2faina
    100 gr
  • 3drojdie uscata
    7 gr
  • 4sare
    0.5 lingurita
  • 5lapte
    300 ml
  • 6oua
    2 buc
  • 7unt
    50 gr
  • 8zahar
    1 lingura
Somon afumat, marinat cu sfecla rosie
  • 400 gr file de peste somon
  • 1.5 linguri sare de mare
  • 3 linguri marar
  • 75 ml vodka
  • 125 gr sfecla rosie
  • 200 gr smantana
  • dupa gust caviar
  • dupa gust icre negre
  • 2 lingurite zahar
  • 1file de peste somon
    400 gr
  • 2sare de mare
    1.5 linguri
  • 3marar
    3 linguri
  • 4vodka
    75 ml
  • 5sfecla rosie
    125 gr
  • 6smantana
    200 gr
  • 7caviar
    dupa gust
  • 8icre negre
    dupa gust
  • 9zahar
    2 lingurite

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.