Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui Chasseur

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pui Chasseur
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui Chasseur

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

35 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Puiul Chasseur sau puiul vanatoresc este un preparat clasic din bucataria franceza cu bucati de carne rumenite in unt si sos de ciuperci fierte in coniac, vin si supa de carne. Cremozitatea sosului ajustata cu beurre manie, un amestec de unt si faina, acompaniaza perfect carnea frageda.

Pui Chasseur

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

35 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Puiul Chasseur sau puiul vanatoresc este un preparat clasic din bucataria franceza cu bucati de carne rumenite in unt si sos de ciuperci fierte in coniac, vin si supa de carne. Cremozitatea sosului ajustata cu beurre manie, un amestec de unt si faina, acompaniaza perfect carnea frageda.

Ingrediente

Portii:
cARNE
  • 20 gr unt
  • 0.5 lingura ulei
  • 35 gr faina
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 kg pulpe de pui
  • 1unt
    20 gr
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3faina
    35 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper macinat
    dupa gust
  • 6pulpe de pui
    1 kg
sOS DE CIUPERCI
  • 500 gr ciuperci
  • 2 buc salota
  • 4 catei usturoi
  • 25 gr pasta de rosii
  • 40 ml coniac
  • 180 ml vin alb demisec
  • 220 ml supa de carne
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • 35 gr unt
  • 15 gr faina
  • 10 gr patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1ciuperci
    500 gr
  • 2salota
    2 buc
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4pasta de rosii
    25 gr
  • 5coniac
    40 ml
  • 6vin alb demisec
    180 ml
  • 7supa de carne
    220 ml
  • 8tarhon uscat
    1 lingurita
  • 9unt
    35 gr
  • 10faina
    15 gr
  • 11patrunjel
    10 gr
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Perie curatare ciuperci - Chef'n
48 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Capitaine" - Peugeot
279 leiÎn stoc
Decantor sticla, 750ml, "Ibis" - Peugeot
355 leiÎn stoc
Cutit pentru unt, inox - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Cutit pentru unt,  inox, 10cm - Westmark
44 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.