Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Taitei chinezesti cu pulpa de vita, legume si sos picant

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

768 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Taitei chinezesti cu pulpa de vita, legume si sos picant
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Taitei chinezesti cu pulpa de vita, legume si sos picant

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

768 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Taitei chinezesti cu pulpa de vita, mix de legume chinezesti si sos picant cu rosii, soia si sriracha aromatizat cu usturoi si oregano. Un preparat rapid si foarte gustos.

Taitei chinezesti cu pulpa de vita, legume si sos picant

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Taitei chinezesti cu pulpa de vita, mix de legume chinezesti si sos picant cu rosii, soia si sriracha aromatizat cu usturoi si oregano. Un preparat rapid si foarte gustos.

Ingrediente

Portii:
taitei
  • 100 gr taitei chinezesti
  • 1 l apa
  • praf de sare
  • 1taitei chinezesti
    100 gr
  • 2apa
    1 l
  • 3sare
    praf de
sos
  • 100 ml sos de rosii
  • 2 linguri sos de soia
  • 3 linguri sos Sriracha
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 lingurita oregano
  • praf de sare
  • praf de piper
  • 1sos de rosii
    100 ml
  • 2sos de soia
    2 linguri
  • 3sos Sriracha
    3 linguri
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5oregano
    0.5 lingurita
  • 6sare
    praf de
  • 7piper
    praf de
extra
  • 200 gr pulpe de vita
  • 50 gr unt
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 300 gr legume chinezesti congelate
  • 50 gr parmezan
  • 1pulpe de vita
    200 gr
  • 2unt
    50 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5legume chinezesti congelate
    300 gr
  • 6parmezan
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
320 leiÎn stoc
Capac sticla, 28cm - AMT Gastroguss
115 leiÎn stoc
Cutit pentru unt,  inox, 10cm - Westmark
44 leiÎn stoc
Tigaie wok, fonta, 30cm, Dark Blue - Staub
990 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 36 cm - AMT Gastroguss
440 leiÎn stoc
Tigaie wok 5-ply 30 cm "Intense" - Demeyere
845 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 26 cm - AMT Gastroguss
295 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel, 24cm, "Mineral B" - de Buyer
198 leiÎn stoc
Tigaie wok, aluminiu, 36 cm - AMT Gastroguss
420 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel, 28cm, "Mineral B" - de Buyer
268 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.