Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lebar cu ficat si slanina de porc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

768 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lebar cu ficat si slanina de porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lebar cu ficat si slanina de porc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

768 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Lebar traditional de porc, din ficat si slanina de porc. Se va obtine un lebar fin si cremos, numai bun de mancat in zilele de Craciun, alaturi de mustar. Se pregateste usor si nu necesita multe ingrediente.

Lebar cu ficat si slanina de porc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Lebar traditional de porc, din ficat si slanina de porc. Se va obtine un lebar fin si cremos, numai bun de mancat in zilele de Craciun, alaturi de mustar. Se pregateste usor si nu necesita multe ingrediente.

Ingrediente

Portii:
  • 2 kg ficat de porc
  • 600 gr slanina
  • 3 buc ceapa
  • 100 ml ulei
  • dupa gust sare
  • 1 lingura piper macinat
  • 1 lingura piper boabe
  • 1 lingura coriandru boabe
  • 1 lingurita cimbru
  • 3 buc foi de dafin
  • 3 buc mate de porc
  • dupa gust apa
  • 1ficat de porc
    2 kg
  • 2slanina
    600 gr
  • 3ceapa
    3 buc
  • 4ulei
    100 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper macinat
    1 lingura
  • 7piper boabe
    1 lingura
  • 8coriandru boabe
    1 lingura
  • 9cimbru
    1 lingurita
  • 10foi de dafin
    3 buc
  • 11mate de porc
    3 buc
  • 12apa
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie fonta, 26cm, Black - Staub
495 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Masina preparare carnati, 4 kg - Zokura
335 leiÎn stoc
Rasnita pentru condimente 2 in 1 - Microplane
130 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.