Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Penne cu somon si spanac, in sos alb

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Penne cu somon si spanac, in sos alb
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Penne cu somon si spanac, in sos alb

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Paste penne cu somon si spanac, calite in unt si sos de smantana aromatizata cu nucsoara, lamaie si usturoi copt. Cu final touch de parmezan si fulgi de chilli, acest preparat este unul delicios si aspectuos, cu care sigur veti impresiona.

Penne cu somon si spanac, in sos alb

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Paste penne cu somon si spanac, calite in unt si sos de smantana aromatizata cu nucsoara, lamaie si usturoi copt. Cu final touch de parmezan si fulgi de chilli, acest preparat este unul delicios si aspectuos, cu care sigur veti impresiona.

Ingrediente

Portii:
Paste
  • 180 gr paste penne
  • 1.5 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 1paste penne
    180 gr
  • 2apa
    1.5 l
  • 3sare
    1 lingurita
extra
  • 200 gr file de peste somon
  • dupa gust sare
  • 2 catei usturoi
  • 30 ml ulei de masline
  • 25 gr unt
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 200 gr spanac congelat
  • 50 ml apa
  • 40 ml extract de lamaie
  • dupa gust nucsoara macinata
  • dupa gust piper
  • dupa gust fulgi de chilli
  • 30 gr parmezan
  • 1file de peste somon
    200 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4ulei de masline
    30 ml
  • 5unt
    25 gr
  • 6smantana pentru gatit
    200 ml
  • 7spanac congelat
    200 gr
  • 8apa
    50 ml
  • 9extract de lamaie
    40 ml
  • 10nucsoara macinata
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust
  • 12fulgi de chilli
    dupa gust
  • 13parmezan
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Lingura paste, inox, 32 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Storcator lamaie, 22 cm, aluminiu - Zokura
26 leiÎn stoc
Masina de facut paste - Zokura
175 leiÎn stoc
Vas sita pentru paste 24 cm - Demeyere
245 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.