Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Creveti in sos de rosii coapte cu usturoi si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

765 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Creveti in sos de rosii coapte cu usturoi si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Creveti in sos de rosii coapte cu usturoi si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

765 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Creveti prefierti, trasi la tigaie in unt cu usturoi si lamaie si inabusiti in sos de rosii cherry coapte la cuptor in ulei de masline cu usturoi, oregano si busuioc si aromatizati cu parmezan. Un preparat delicios care se serveste alaturi de bruschete coapte cu ulei de masline si oregano.

Creveti in sos de rosii coapte cu usturoi si parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Creveti prefierti, trasi la tigaie in unt cu usturoi si lamaie si inabusiti in sos de rosii cherry coapte la cuptor in ulei de masline cu usturoi, oregano si busuioc si aromatizati cu parmezan. Un preparat delicios care se serveste alaturi de bruschete coapte cu ulei de masline si oregano.

Ingrediente

Portii:
creveti
  • 100 gr unt
  • 5 catei usturoi
  • 500 gr creveti decorticati prefierti
  • 50 ml extract de lamaie
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1unt
    100 gr
  • 2usturoi
    5 catei
  • 3creveti decorticati prefierti
    500 gr
  • 4extract de lamaie
    50 ml
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
sos de rosii
  • 500 gr rosii Cherry
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita oregano
  • 0.5 lingurita piper
  • 150 ml ulei de masline
  • 1 lingurita busuioc
  • 1rosii Cherry
    500 gr
  • 2usturoi
    10 catei
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4oregano
    1 lingurita
  • 5piper
    0.5 lingurita
  • 6ulei de masline
    150 ml
  • 7busuioc
    1 lingurita
bruschete
  • 1 buc paine bagheta
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingura oregano
  • 1paine bagheta
    1 buc
  • 2ulei de masline
    100 ml
  • 3oregano
    1 lingura
extra
  • 100 gr parmezan
  • 4 crengute de patrunjel
  • 1parmezan
    100 gr
  • 2patrunjel
    4 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, inox, 7-Ply, 32 cm/5,5L - Demeyere
1100 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Cutit pentru paine, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, silicon, Rosu - OXO
58 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, silicon, Negru - OXO
58 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.