Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu rosii, spanac, ricotta, mozzarella si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna cu rosii, spanac, ricotta, mozzarella si parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu rosii, spanac, ricotta, mozzarella si parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Lasagna cu rosii, spanac, ricotta, mozzarella si parmezan. Aromatizata cu busuioc proaspat si ulei de masline va asigur ca nu veti da gres cu aceasta reteta. Se va manca imediat. Pe cuvant!

Lasagna cu rosii, spanac, ricotta, mozzarella si parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Lasagna cu rosii, spanac, ricotta, mozzarella si parmezan. Aromatizata cu busuioc proaspat si ulei de masline va asigur ca nu veti da gres cu aceasta reteta. Se va manca imediat. Pe cuvant!

Ingrediente

Portii:
spanac
  • 450 gr spanac congelat
  • 50 ml apa
  • 0.5 lingurita sare
  • 1spanac congelat
    450 gr
  • 2apa
    50 ml
  • 3sare
    0.5 lingurita
sos rosii cu busuioc
  • 400 ml sos de rosii
  • 400 gr rosii din conserva
  • 5 buc frunze de busuioc
  • 1sos de rosii
    400 ml
  • 2rosii din conserva
    400 gr
  • 3frunze de busuioc
    5 buc
umplutura branza
  • 250 gr branza Mozzarella
  • 250 gr branza Ricotta
  • 2 buc oua
  • 0.5 lingurita sare
  • 1branza Mozzarella
    250 gr
  • 2branza Ricotta
    250 gr
  • 3oua
    2 buc
  • 4sare
    0.5 lingurita
extra
  • 50 gr parmezan
  • 12 buc foi de lasagna
  • 6 buc frunze de busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1parmezan
    50 gr
  • 2foi de lasagna
    12 buc
  • 3frunze de busuioc
    6 buc
  • 4ulei de masline
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula pentru prajituri, 22 cm - Westmark
11 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.