Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rigatoni margherita

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Rigatoni margherita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rigatoni margherita

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Paste rigatoni gatite in stilul clasic de tip margherita pe baza de rosii, busuioc si branza mozzarella, ingrediente consacrate pentru Italia. Acest preparat este unul fara grasimi, sosul de rosii fiind gatit prin fierbere, branza mozzarella folosita este light, busuiocul este proaspat, iar usturoiul este copt cu o cantitate mica de ulei de masline. Asezonate cu parmezan, fulgi de chili, oregano si piper, aceste paste sunt de-li-cioa-se!!!!

Rigatoni margherita

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Paste rigatoni gatite in stilul clasic de tip margherita pe baza de rosii, busuioc si branza mozzarella, ingrediente consacrate pentru Italia. Acest preparat este unul fara grasimi, sosul de rosii fiind gatit prin fierbere, branza mozzarella folosita este light, busuiocul este proaspat, iar usturoiul este copt cu o cantitate mica de ulei de masline. Asezonate cu parmezan, fulgi de chili, oregano si piper, aceste paste sunt de-li-cioa-se!!!!

Ingrediente

Portii:
Paste
  • 160 gr paste rigatoni
  • 1.5 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 1paste rigatoni
    160 gr
  • 2apa
    1.5 l
  • 3sare
    1 lingurita
Sos de rosii
  • 150 gr rosii din conserva
  • 150 gr sos de rosii
  • 50 ml apa
  • dupa gust oregano
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust fulgi de chilli
  • 6 buc frunze de busuioc
  • 1rosii din conserva
    150 gr
  • 2sos de rosii
    150 gr
  • 3apa
    50 ml
  • 4oregano
    dupa gust
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    dupa gust
  • 7fulgi de chilli
    dupa gust
  • 8frunze de busuioc
    6 buc
Usturoi copt
  • 3 catei usturoi
  • 30 ml ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust oregano
  • 3 buc rosii Cherry
  • 1usturoi
    3 catei
  • 2ulei de masline
    30 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4oregano
    dupa gust
  • 5rosii Cherry
    3 buc
Extra
  • 30 gr parmezan
  • dupa gust frunze de busuioc
  • 125 gr branza Mozzarella
  • 1parmezan
    30 gr
  • 2frunze de busuioc
    dupa gust
  • 3branza Mozzarella
    125 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Lingura paste, inox, 32 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Masina paste iPasta - Imperia
490 leiÎn stoc
Vas sita pentru paste 24 cm - Demeyere
245 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.