Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vol-au-vent reinterpretate, dulci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Vol-au-vent reinterpretate, dulci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vol-au-vent reinterpretate, dulci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Vol au vent sunt mici aperitive din foietaj, cu diferite umpluturi, de obicei sarate. Eu le-am facut reinterpretat si le-am facut dulci. Le-am umplut cu branza Feta, sirop de agave si nuci pecan. Branza Feta este din lapte de capra si oaie, lapte provenit din cultura ecologica, are un gust foarte bun si poti pregati multe retete cu aceasta, in principal sarate. Mie insa imi place combinatia dulce sarat, asa ca foietajele mele au fost dulci, pentru ca am adaugat sirop de agave, un sirop cu gust asemanator mierii, cu indice glicemic scazut, mie mi-a placut mult. Am adaugat nuci pecan, foarte bune si pline de minerale si vitamine. Le poti consuma asa sau in diferite preparate.

Vol-au-vent reinterpretate, dulci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Vol au vent sunt mici aperitive din foietaj, cu diferite umpluturi, de obicei sarate. Eu le-am facut reinterpretat si le-am facut dulci. Le-am umplut cu branza Feta, sirop de agave si nuci pecan. Branza Feta este din lapte de capra si oaie, lapte provenit din cultura ecologica, are un gust foarte bun si poti pregati multe retete cu aceasta, in principal sarate. Mie insa imi place combinatia dulce sarat, asa ca foietajele mele au fost dulci, pentru ca am adaugat sirop de agave, un sirop cu gust asemanator mierii, cu indice glicemic scazut, mie mi-a placut mult. Am adaugat nuci pecan, foarte bune si pline de minerale si vitamine. Le poti consuma asa sau in diferite preparate.

Ingrediente

Portii:
  • 600 gr aluat foietaj
  • 2 buc galbenus de ou
  • 2 linguri sirop de agave
  • dupa gust nuci pecan
  • 150 gr branza Feta
  • 1aluat foietaj
    600 gr
  • 2galbenus de ou
    2 buc
  • 3sirop de agave
    2 linguri
  • 4nuci pecan
    dupa gust
  • 5branza Feta
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Forma-cutter ravioli 5.5 cm - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Set tocator si foi de tocat, 5 piese - Kesper
190 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.