Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu blat de cacao, mousse de ciocolata si jeleu de fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu blat de cacao, mousse de ciocolata si jeleu de fructe de padure
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu blat de cacao, mousse de ciocolata si jeleu de fructe de padure

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

915 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura cu blat de cacao, sirop cu rom, mousse de ciocolata amaruie, jeleu de fructe de padure, mousse de ciocolata alba si ganache de ciocolata amaruie. O prajitura consistenta, foarte gustoasa, cu straturi intercalate. Este migaloasa, insa la zile de sarbatoare, merita tot efortul.

Prajitura cu blat de cacao, mousse de ciocolata si jeleu de fructe de padure

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura cu blat de cacao, sirop cu rom, mousse de ciocolata amaruie, jeleu de fructe de padure, mousse de ciocolata alba si ganache de ciocolata amaruie. O prajitura consistenta, foarte gustoasa, cu straturi intercalate. Este migaloasa, insa la zile de sarbatoare, merita tot efortul.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 9 buc oua
  • 12 linguri faina
  • 10 gr praf de copt
  • praf de sare
  • 15 linguri zahar
  • 5 linguri cacao
  • 12 linguri apa
  • 1oua
    9 buc
  • 2faina
    12 linguri
  • 3praf de copt
    10 gr
  • 4sare
    praf de
  • 5zahar
    15 linguri
  • 6cacao
    5 linguri
  • 7apa
    12 linguri
mousse amarui
  • 500 gr ciocolata amaruie
  • 500 ml smantana pentru frisca
  • 1ciocolata amaruie
    500 gr
  • 2smantana pentru frisca
    500 ml
jeleu
  • 1 kg fructe de padure congelate
  • 150 gr zahar
  • 20 gr gelatina
  • 100 ml apa
  • 1fructe de padure congelate
    1 kg
  • 2zahar
    150 gr
  • 3gelatina
    20 gr
  • 4apa
    100 ml
mousse alb
  • 500 gr ciocolata alba
  • 500 ml smantana pentru frisca
  • 15 gr gelatina
  • 75 ml apa
  • 1ciocolata alba
    500 gr
  • 2smantana pentru frisca
    500 ml
  • 3gelatina
    15 gr
  • 4apa
    75 ml
ganache
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 1ciocolata amaruie
    200 gr
  • 2smantana pentru frisca
    200 ml
sirop
  • 300 gr zahar brun
  • 300 ml apa
  • 4 ml esenta de rom
  • 1zahar brun
    300 gr
  • 2apa
    300 ml
  • 3esenta de rom
    4 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.