Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu jeleu de mure, jeleu de capsuni si crema de mascarpone

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu jeleu de mure, jeleu de capsuni si crema de mascarpone
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu jeleu de mure, jeleu de capsuni si crema de mascarpone

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Tort delicios cu blat de vanilie si straturi intercalate de jeleu de mure, crema de mascarpone, frisca si ciocolata alba si jeleu de capsuni, insiropat din belsug. Tortul este delicios, aromat si cu texturi de crema fina, blat pufos si insiropat si jeleu gumos.

Tort cu jeleu de mure, jeleu de capsuni si crema de mascarpone

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tort delicios cu blat de vanilie si straturi intercalate de jeleu de mure, crema de mascarpone, frisca si ciocolata alba si jeleu de capsuni, insiropat din belsug. Tortul este delicios, aromat si cu texturi de crema fina, blat pufos si insiropat si jeleu gumos.

Ingrediente

Portii:
blat
  • 6 buc oua
  • praf de sare
  • 11 linguri zahar
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 5 linguri apa
  • 11 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1oua
    6 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3zahar
    11 linguri
  • 4esenta de vanilie
    2 ml
  • 5apa
    5 linguri
  • 6faina
    11 linguri
  • 7praf de copt
    1 lingurita
sirop
  • 200 gr zahar
  • 300 ml apa
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 1zahar
    200 gr
  • 2apa
    300 ml
  • 3esenta de vanilie
    2 ml
jeleu mure
  • 250 gr mure
  • 50 gr zahar
  • 5 gr gelatina
  • 25 ml apa
  • 1mure
    250 gr
  • 2zahar
    50 gr
  • 3gelatina
    5 gr
  • 4apa
    25 ml
jeleu capsuni
  • 500 gr capsuni
  • 100 gr zahar
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml apa
  • 1capsuni
    500 gr
  • 2zahar
    100 gr
  • 3gelatina
    10 gr
  • 4apa
    50 ml
crema
  • 600 gr smantana pentru frisca
  • 200 gr ciocolata alba
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 60 gr zahar pudra vanilat
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 1smantana pentru frisca
    600 gr
  • 2ciocolata alba
    200 gr
  • 3branza Mascarpone
    250 gr
  • 4zahar pudra vanilat
    60 gr
  • 5esenta de vanilie
    2 ml
extra
  • dupa gust praline de ciocolata
  • 1praline de ciocolata
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.