Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Budinca de paste cu mascarpone, iaurt si telemea

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Budinca de paste cu mascarpone, iaurt si telemea
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Budinca de paste cu mascarpone, iaurt si telemea

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Budinca cremoasa si fina cu paste scoici si mix de branza mascarpone, iaurt degresat si telemea sarata de vaca, asezonate cu esente de rom si vanilie si coaja de lamaie. O combinatie dulce-sarata ce permite consumul acestei budinci fie ca desert, fie ca fel principal. Satioasa si gustoasa!

Budinca de paste cu mascarpone, iaurt si telemea

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Budinca cremoasa si fina cu paste scoici si mix de branza mascarpone, iaurt degresat si telemea sarata de vaca, asezonate cu esente de rom si vanilie si coaja de lamaie. O combinatie dulce-sarata ce permite consumul acestei budinci fie ca desert, fie ca fel principal. Satioasa si gustoasa!

Ingrediente

Portii:
Paste
  • 250 gr paste conchiglie
  • 2 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 1paste conchiglie
    250 gr
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    1 lingurita
Extra
  • 250 gr telemea de vaca
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 150 gr iaurt
  • 100 gr zahar
  • 16 gr zahar vanilinat
  • 3 buc oua
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 2 ml esenta de vanilie
  • 2 ml esenta de rom
  • 1telemea de vaca
    250 gr
  • 2branza Mascarpone
    250 gr
  • 3iaurt
    150 gr
  • 4zahar
    100 gr
  • 5zahar vanilinat
    16 gr
  • 6oua
    3 buc
  • 7coaja de lamaie
    1 lingura
  • 8esenta de vanilie
    2 ml
  • 9esenta de rom
    2 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula pentru prajituri, 22 cm - Westmark
11 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.