Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vita cu ghimbir, stir-fry

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Vita cu ghimbir, stir-fry
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vita cu ghimbir, stir-fry

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat din bucataria asiatica, plin de aroma, care combina bucati fragede de carne, ardei gras, ceapa verde, lemongrass, invelite cu sos de lime. Pentru contrast de textura se servesc cu arahide maruntite. Garnitura de orez acompaniza in mod delicios preparatul.

Vita cu ghimbir, stir-fry

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

25 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un preparat din bucataria asiatica, plin de aroma, care combina bucati fragede de carne, ardei gras, ceapa verde, lemongrass, invelite cu sos de lime. Pentru contrast de textura se servesc cu arahide maruntite. Garnitura de orez acompaniza in mod delicios preparatul.

Ingrediente

Portii:
  • 450 gr carne de vita
  • 1 buc tulpina de lemongrass
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri sos de peste
  • 0.5 lingurita fulgi de ardei iute
  • 4 lingurite zahar brut
  • 1 buc ardei gras verde
  • 4 buc ceapa verde
  • 25 gr ghimbir
  • 6 catei usturoi
  • 20 gr busuioc
  • 1 buc lime
  • 3 linguri ulei
  • dupa gust arahide
  • 1carne de vita
    450 gr
  • 2tulpina de lemongrass
    1 buc
  • 3sos de soia
    1 lingura
  • 4sos de peste
    2 linguri
  • 5fulgi de ardei iute
    0.5 lingurita
  • 6zahar brut
    4 lingurite
  • 7ardei gras verde
    1 buc
  • 8ceapa verde
    4 buc
  • 9ghimbir
    25 gr
  • 10usturoi
    6 catei
  • 11busuioc
    20 gr
  • 12lime
    1 buc
  • 13ulei
    3 linguri
  • 14arahide
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, inox, 7-Ply, 30cm/4,8L - Demeyere
980 leiÎn stoc
Tigaie wok, inox, 7-Ply, 32 cm/5,5L - Demeyere
1100 leiÎn stoc
Tigaie wok, inox, 7-Ply, 36cm/6L - Demeyere
1245 leiÎn stoc
Tigaie wok, inox, 7-Ply, 36cm/6L - Demeyere
1340 leiÎn stoc
Tigaie wok, otel-carbon, 30 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 24, 04:14
Ce gustos!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.