Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

File de pastrav la cuptor, cu spanac si leurda

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
File de pastrav la cuptor, cu spanac si leurda
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

File de pastrav la cuptor, cu spanac si leurda

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

766 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

File de pastrav marinat in vin si extract de lamaie si gatit la cuptor, servit alaturi de garnitura de spanac sotat cu leurda si parmezan. Gustos si sanatos.

File de pastrav la cuptor, cu spanac si leurda

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

File de pastrav marinat in vin si extract de lamaie si gatit la cuptor, servit alaturi de garnitura de spanac sotat cu leurda si parmezan. Gustos si sanatos.

Ingrediente

Portii:
peste
  • 1 kg peste pastrav
  • 0.5 lingurita sare
  • praf de piper
  • 30 ml ulei de masline
  • 30 ml extract de lamaie
  • 40 ml vin alb
  • 4 crengute de patrunjel
  • 0.5 lingurita rozmarin
  • 50 ml apa
  • 1peste pastrav
    1 kg
  • 2sare
    0.5 lingurita
  • 3piper
    praf de
  • 4ulei de masline
    30 ml
  • 5extract de lamaie
    30 ml
  • 6vin alb
    40 ml
  • 7patrunjel
    4 crengute de
  • 8rozmarin
    0.5 lingurita
  • 9apa
    50 ml
garnitura
  • 500 gr spanac congelat
  • 100 ml apa
  • dupa gust sare
  • 1 legatura leurda
  • 50 gr unt
  • 30 gr parmezan
  • 1spanac congelat
    500 gr
  • 2apa
    100 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4leurda
    1 legatura
  • 5unt
    50 gr
  • 6parmezan
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Storcator lamaie, 22 cm, aluminiu - Zokura
26 leiÎn stoc
Cleste oase peste, inox - Westmark
55 leiÎn stoc
Paleta peste, inox, 31,5 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Paleta peste, inox, 31 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Cutit pentru peste "Villa" - Pintinox
10 leiÎn stoc
Paleta pentru peste, 29,7 cm, inox - OXO
60 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.