Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Stiuca si ciuperci coapte pe pat de sare si cartofi cu usturoi si ulei de masline

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Stiuca si ciuperci coapte pe pat de sare si cartofi cu usturoi si ulei de masline
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Stiuca si ciuperci coapte pe pat de sare si cartofi cu usturoi si ulei de masline

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

763 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Stiuca gatita pe pat de sare cu ciuperci champignon si servita alaturi garnitura de cartofi natur aromatizati cu ulei de masline, usturoi si patrunjel. Un preparat gustos si sanatos.

Stiuca si ciuperci coapte pe pat de sare si cartofi cu usturoi si ulei de masline

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Stiuca gatita pe pat de sare cu ciuperci champignon si servita alaturi garnitura de cartofi natur aromatizati cu ulei de masline, usturoi si patrunjel. Un preparat gustos si sanatos.

Ingrediente

Portii:
peste
  • 1.5 kg peste stiuca
  • 500 gr ciuperci Champignon brune
  • 500 gr sare grunjoasa
  • 1 buc lamai
  • 1peste stiuca
    1.5 kg
  • 2ciuperci Champignon brune
    500 gr
  • 3sare grunjoasa
    500 gr
  • 4lamai
    1 buc
garnitura
  • 1.5 kg cartofi
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 1cartofi
    1.5 kg
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    5 catei
  • 5ulei de masline
    200 ml
  • 6patrunjel
    1 legatura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Decojitor cu lama din inox - Westmark
20 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel - Westmark
8 leiÎn stoc
Paleta peste, inox, 31,5 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Paleta peste, inox, 31 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Cutit pentru peste "Villa" - Pintinox
10 leiÎn stoc
Paleta pentru peste, 29,7 cm, inox - OXO
60 leiÎn stoc
Recipient ulei/otet 275 ml - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Cutit Tako Sashimi, 27 cm - Grunwerg
745 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.