Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Paste Amatriciana

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paste Amatriciana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paste Amatriciana

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Paste Amatriciana sau Pasta all'amatriciana este o mancare traditionala italiana, care are la baza un sos din guanciale sau pancetta, rosii si pecorino romano. Unele variante includ ceapa si vin alb. Cu toate ca lista de ingrediente este scurta, preparatul final are un gust complex, cu arome intense. Pastele cele mai indicate sunt bucatini, care capteaza si retin sosul delicios.

Paste Amatriciana

( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Paste Amatriciana sau Pasta all'amatriciana este o mancare traditionala italiana, care are la baza un sos din guanciale sau pancetta, rosii si pecorino romano. Unele variante includ ceapa si vin alb. Cu toate ca lista de ingrediente este scurta, preparatul final are un gust complex, cu arome intense. Pastele cele mai indicate sunt bucatini, care capteaza si retin sosul delicios.

Ingrediente

Portii:
Paste
  • 3 l apa
  • dupa gust sare
  • 200 gr paste bucatini
  • 1apa
    3 l
  • 2sare
    dupa gust
  • 3paste bucatini
    200 gr
Sos
  • 150 gr pancetta afumata
  • 10 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 80 ml vin
  • 250 gr rosii Cherry
  • 10 gr patrunjel
  • 1pancetta afumata
    150 gr
  • 2ulei
    10 ml
  • 3ceapa
    100 gr
  • 4vin
    80 ml
  • 5rosii Cherry
    250 gr
  • 6patrunjel
    10 gr
Servire
  • 40 gr branza Pecorino
  • dupa gust patrunjel
  • dupa gust piper macinat
  • 1branza Pecorino
    40 gr
  • 2patrunjel
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cleste pentru salata si paste, 23 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare grosiera, inox, 30,5 x 6,5 cm - Microplane
148 leiÎn stoc
Farfurie paste, portelan, 30 cm - Viejo Valle
64 leiÎn stoc
Vas sita paste, inox , 20 cm "Atlantis" - Demeyere
485 leiÎn stoc
Vas sita pentru paste 24 cm - Demeyere
245 leiÎn stoc
Suport pentru uscare paste, din lemn - Imperia
155 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
0 recenzii
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.